Artikel-Artikel Menarik 2019

Program Skype: gambaran saka fitur sing didhelikake

Skype minangka aplikasi telephony paling populer ing donya. Lan iki ora nggumun, amarga program iki nduweni fungsi sing wiyar banget, nanging ing wektu sing padha, kabeh tindakan dhasar kasebut cukup prasaja lan intuisi. Nanging, aplikasi iki uga nduweni fitur sing didhelikake. Lagi nggedhekake fungsionalitas program, nanging ora ketok banget kanggo pangguna sing ora dikenali.

Waca Liyane

Recommended

Cara kanggo nginstal messenger Telegram ing iPhone

Telegram cepet-cepet utusan sing wis cepet nyebar ing saindhenging donya lan terus berkembang, nampilake saben pangguna sing akeh menarik, migunani, lan malah kanggo sawetara fitur unik. Langkah pisanan ing entuk akses menyang kabeh fungsi sistem ijol-ijolan informasi yaiku kanggo nginstal aplikasi klien utusan menyang piranti sampeyan.

Mbusak Formula ing Microsoft Excel

Nggarap rumus ing Excel ngidini sampeyan ngerteni kanthi otomatis lan ngotomatisasi maneka warna kalkulasi. Nanging, ora mesthine asil kasebut bisa digandhengake karo ekspresi kasebut. Contone, yen sampeyan ngganti angka ing sel sing gegandhengan, data sing bakal diasilake uga bakal ganti, lan ing sawetara kasus iki ora perlu. Kajaba iku, nalika mindhah tabel sing disalin karo formula menyang area liya, angka bisa uga "ilang".

Perhitungan Kapabilitas Microsoft Excel

Perhitungan prabédan yaiku salah sawijining aksi sing paling populer ing matematika. Nanging pitungan iki ora mung ditrapake ing ilmu pengetahuan. Kita tansah nindakake, tanpa mikir, ing saben dinten. Contone, kanggo ngétung owah-owahan saka tuku ing toko, pitungan nemokake prabédan ing antarane jumlah sing diwenehake dening panuku lan marang barang sing dipigunakaké.

Telegram kanggo iPhone

Sawise ninggalake jabatan direktur umum jaringan sosial VKontakte, Pavel Durov fokus banget marang proyek anyar - Telegram. Utusan utas bisa cepet entuk gelar penggemar, lan ing ngisor iki bakal katon ing apa. Nggawe chatting Kaya liyane utusan cepet, Telegram ngijini sampeyan ngirim pesen teks menyang siji utawa luwih kedhaftar.

Apa ora mbukak game ing Odnoklassniki

Game Odnoklassniki iku aplikasi interaktif sing nggunakake macem-macem isi media. Nanging kadhangkala uga ora bisa diprodhuksi utawa nglakoni sing ora bener, sing nyebabake gangguan ing game. Panyebab utama masalah karo game Yen sampeyan ora main game ing Odnoklassniki, banjur masalah paling cedhak ing sisihmu.

Instruksi pemulihan kertu memori

Asring, kedhaftar sing ngadhepi kahanan ing ngendi kertu memori kamera, pamuter utawa telpon mandheg digunakake. Uga kedadeyan yen kertu SD wiwit menehi kesalahan sing nuduhake yen ora ana spasi utawa ora diakoni ing piranti kasebut. Kurangé kinerja drive kasebut nggawe masalah serius kanggo pamilik.

Kiriman Popular

Ngundhuh musik saka VKontakte ing Yandex. Browser

Situs Vkontakte banget populer ora mung minangka jaringan sosial, nanging uga minangka panggonan ing ngendi sampeyan bisa ngundhuh meh kabeh lagu. Database audio ageng diterangake kanthi kasunyatan sing kabeh bisa ngundhuh trek kasebut lan bareng karo panganggo liyane. Senadyan larangan kanggo hak cipta, akeh musik sing dikarepake ing kabeh VK.

Apa proses mrt.exe

Panganggo, sinau ing pangolahan mlaku ing Task Manager, bisa nyedhaki mrt.exe proses sing ora pati ngerti. Kita bakal menehi sampeyan luwih rinci ing ngisor iki bab apa iku. Informasi babagan mrt.exe Proses mrt.exe diluncurake dening Layanan Alat Pembusak Perangkat Lunak, sing nggunakake piranti anti-virus saka Microsoft, sing nyedhiyakake pangreksan minimal marang varian malware umum.

Cara nyetel sandhi ing komputer

Cukup pitakonan sing kerep kedhaftar - cara kanggo njaga komputer nganggo tembung sandhi kanggo nyegah katelu saka ngakses. Coba sawetara opsi bebarengan, uga kaluwihan lan kekurangan nglindhungi komputer karo saben wong. Cara sing paling gampang lan paling gampang kanggo nempelake tembung sandhi ing PC. Mangkene uga, akeh sing wis suwe nggoleki tembung sandhi nalika ngetik menyang Windows.

Sinyal audio BIOS nalika nguripake PC

Good day, dear readers pcpro100.info. Seneng banget, dheweke takon apa sinyal audio BIOS tegese nalika PC diaktifake. Ing artikel iki kita bakal nimbang kanthi rinci swara BIOS gumantung ing pabrikan, kasalahan sing paling mungkin lan cara kanggo ngilangi. Item sing kapisah, Aku bakal ngandhani 4 cara sing gampang kanggo ngerteni manufaktur BIOS, lan uga ngelingi prinsip dhasar nggarap hardware.

Njupuk hak-hak root liwat Baidu Root

Sawetara taun kepungkur, nalika kemungkinan manipulasi ing kedalaman perangkat lunak basis gadget Android mung diwiwiti ditlusuri dening pangguna canggih, nggayuh hak-hak asale proses sing dawa lan rumit. Dina iki, sampeyan bisa njaluk hak Superuser mung sawetara menit. Utamané yen piranti kaya Baidu Root digunakake.

Nampa kertu ing Steam

Kartu pengumpulan minangka salah sawijining aktivitas favorit saka akeh konsumen Steam. Kartu iku item sing bisa ditemokake sing digandhengake karo game tartamtu saka layanan iki. Sampeyan bisa ngumpulake kartu kanggo macem-macem alasan. Mbok menawa sampeyan mung pengin ngumpulake koleksi lengkap kartu saka game tartamtu.

Program Skype: mikropon ing

Kanggo komunikasi ing Skype ing mode apa wae saka teks, sampeyan butuh mikropon. Tanpa mikropon, sampeyan ora bisa nindakake kanthi telpon swara, utawa karo panggilan video, utawa sajrone konferensi antarane pirang-pirang pangguna. Ayo ngerti carane nguripake mikropon ing Skype, yen dipateni. Nyambungake mikropon Kanggo ngaktifake mikropon ing Skype, sampeyan kudu nyambungake dhisik menyang komputer, kajaba, mesthine, sampeyan nggunakake laptop kanthi mikropon sing dibangun ing.

Free Screen Video Recorder 3.0.45.1027

Apa sing kudu program kanggo nangkep video saka layar? Gampang, bisa dingerteni, kompak, produktif lan, mesthi, fungsional. Kabeh persyaratane kasebut ditemokake dening program Video Recorder Video, sing bakal dibahas ing artikel iki. Skrin Video Recorder Gratis iku alat sing prasaja lan gratis kanggo njupuk video lan gambar saka layar komputer.

Kita ngilangi kesalahan Windows Script Host

Windows Script Host minangka komponen khusus saka sistem operasi sing ngijini sampeyan kanggo mbukak scripts sing ditulis ing JS (Script Java), VBS (Visual Basic Script) lan basa liya. Yen fungsi kasebut salah, macem-macem kegagalan bisa kedade nalika wiwitan lan operasi Windows. Kesalahan kasebut kerep ora bisa diatasi kanthi mung ngebaki sistem utawa cangkang grafis.

Cara ngganti nomer telpon ing Steam

Sawetara kedhaftar Steam nggunakake Steam Mobile Authenticator, sing ngidini sampeyan nambah keamanan akun sampeyan. Steam Guard minangka pengikat ketat akun Steam menyang telpon, nanging sampeyan bisa nemokake situasi sing nomer telpon ilang lan sabanjure nomer iki wis disambung menyang akun kasebut.

Corel VideoStudio Pro X10 SP1

Corel VideoStudio - salah sawijining editor video paling populer ing dununge iki. Ing arsenal ana akeh fungsi sing cukup cukup kanggo nggunakake profesional. Dibandhingake karo kanca-kanca, iku cukup gampang digunakake sanajan antarmuka basa Inggris.

Cara milih kertu swara kanggo komputer

Papan induk dilengkapi karo kertu swara sing terintegrasi, nanging, sayangé, ora mesthi ngasilake swara kualitas apik. Yen pangguna perlu nambah kualitas, banjur solusi sing bener lan paling apik yaiku kanggo tuku kertu swara sing diskrèt. Ing artikel iki kita bakal pitutur marang kowe apa karakteristik sampeyan kudu menehi perhatian nalika milih piranti kasebut.