Artikel-Artikel Menarik 2019

Download Driver Kanggo Xerox Phaser 3140 Printer

Xerox - salah sawijining perusahaan paling gedhé lan paling misuwur ing donya ing produksi printers, scanners lan piranti multi-fungsi. Yen, sawise tuku, sampeyan bakal nemokake yen Phaser 3140 ora bisa digunakake kanthi bener, paling mungkin masalah iki dumunung ing pembalap sing ilang. Sabanjure, kita bakal nganalisa papat cara nemokake lan nginstal software menyang printer kasebut ing ndhuwur.

Waca Liyane

Recommended

Cara mindai ing printer HP

Dokumen pemindaian bisa uga perlu ing alam, lan rumah tangga. Bahan-bahan metodologi kanggo piwulangan ing sawijining institusi pendidikan bisa ditrapake karo sing perlu, nanging kasus liya bisa uga, umpamane, pengawetan dokumen-dokumen berharga, foto, lan liya-liyane. Lan iki rampung, minangka aturan, ing omah.

Graphic 1.58

Nggawe jadwal kerja kanggo wektu tartamtu cukup tugas sing dawa lan nyenengake. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu gawe jadwal saben dina, kalebu kabeh karyawan utawa njupuk kahanan kahanan tartamtu. Nanging sampeyan bisa nggunakake Graphic program, sing bakal nggawe kelas jadwal cyclical, nyebarake kabeh data kasebut ing urutan optimal.

Kenapa sampeyan butuh kartu video

Ing donya modhèrn, akeh sing wis krungu konsep kaya kertu video. Pengguna sing ora duwe pengalaman uga kepengin weruh apa iku lan apa sampeyan kudu piranti iki. Sapa sing ora bisa ngemot pentinge GPU, nanging tanpa guna. Sampeyan bakal sinau babagan pentinge kertu video lan fungsi sing ditindakake ing proses tartamtu ing artikel iki.

Cara milih headphone kanthi mikropon

Fon kepala karo mikropon digunakake minangka headset kanggo smartphone utawa komputer. Kanthi mangkono, sampeyan ora bisa mung ngrungokake musik lan film, nanging uga komunikasi - ngomong ing telpon, muter ing Web. Kanggo milih aksesori sing tepat, sampeyan kudu nganggep desain lan karakteristik swara sing padha nduweni.

Bandicam Codec Initialization Error - Cara Ndandani

Kesalahan inisialisasi codec - masalah sing ndadekake angel ngrekam video saka layar komputer. Sawise njupuk shooting, jendhela kesalahan katon lan program bisa ditutup kanthi otomatis. Carane ngatasi masalah iki lan ngrekam video? Kesalahan inisial codec H264 kemungkinan besar terkait dengan konflik antara pembalap Bandicam dan kartu video.

Cara kanggo nerjemahake teks ing Browser Yandex

Nalika ing macem-macem situs web, kita kerep nemokake tembung lan kalimat asing. Kadhangkala dadi perlu kanggo ngunjungi sembarang sumber manca. Lan yen ora ana latihan linguistik sing tepat, banjur ana masalah tartamtu sing bisa muncul kanthi pangerten teks kasebut. Cara paling gampang kanggo nerjemahake tembung lan kalimat ing browser yaiku nggunakake penerjemah ing jero utawa pihak katelu.

Kiriman Popular

Driver Sweeper 3.2.0

Asring ana kahanan nalika pembalap kanggo komponen komputer tartamtu dadi ora liwati. Sejatine, masalah iki ana karo kertu video. Kanggo ngindhari masalah sajrone ngilangi lan instalasi sabanjure versi anyar, bakal cukup nggunakake piranti lunak khusus.

Cara mbukak MD5

MD5 minangka ekstensi sing nyimpen file checksum gambar, disk, lan distribusi program sing didownload saka Internet. Sejatine, format iki dibukak dening piranti lunak sing padha digawe. Metode panemuan Coba program sing mbukak format iki. Metode 1: MD5Summer Miwiti review MD5Summer, tujuane kanggo nggawe lan verifikasi hash file MD5.

Download driver kanggo ATI Radeon HD 4600 Series.

Pemilik kartu video saka seri Radeon HD 4600 - model 4650 utawa 4670 bisa nginstal piranti lunak kanggo fitur tambahan lan nggoleki adaptor grafis kasebut. Iki bisa ditindakake kanthi cara sing beda. Instalasi ATI Radeon HD 4600 Series Software Video kartu ATI, bebarengan karo dukungan produk, dadi bagian saka AMD beberapa taun kepungkur, saengga kabeh piranti lunak bisa diunduh saka situs iki.

Apa format kanggo nyimpen foto ing Photoshop

Berkenalan karo program Photoshop luwih apik kanggo miwiti nggawe dokumen anyar. Pangguna ing wiwitan mbutuhake kemampuan kanggo mbukak foto sadurunge disimpen ing PC. Sampeyan uga perlu sinau babagan carane nyimpen gambar ing Photoshop. Pengawetan saka gambar utawa potret kena pengaruh format berkas grafis, pilihan sing mbutuhake faktor ing ngisor iki supaya dijupuk: • ukuran; • dhukungan kanggo transparan; • werna.

Top 10 program paling apik kanggo ngerjakake defragmentasi hard disk

Kanggo nambah kinerja komputer saka wektu kanggo wektu kudu mulihake order ing harddisk. Utilitas defragmentasi ngijini sampeyan kanggo nransfer file ing salah sawijining partisi supaya komponen saka siji program kasebut kanthi urut. Kabeh iki nyepetake komputer. Isi Ndhuwur Disk Defragmenter piranti lunak Defraggler Smart Defrag Auslogics Disk Defrag Disk Defraggler Smart Defrag Software Defrag Disk Defraggler Smart Disk Defraggler Smart Disk Defraggler Smart Disk Defraggler Smart Disk Defraggler Smart Disk Defraggler Smart Defrag Software

Nambah vignettes kanggo foto Photoshop

Program Adobe Photoshop akeh macem-macem efek khusus kanggo menehi gambar sing unik. Elemen sing paling populer kanggo editing foto yaiku vignette. Iki digunakake ing kasus yen sampeyan pengin milih potongan tartamtu ing gambar. Iki entuk berkat kanggo ngendhakake cahya sing cedhak karo elemen sing dikepengini, wilayah sing diklumpukake utawa kabur.

Bobot gain gambar online

Ana sumber daya sing njupuk foto mung sing diunggah sing bobot ing sawetara tartamtu. Kadhangkala panganggo duwé gambar ing komputer sing kurang saka ukuran minimal, lan ing ngendi iku kudu tambah. Iki bisa dilakoni kanthi manipulasi resolusi utawa format kasebut.

Mbukak file MDS

MDS (File Descriptor File) yaiku extension file sing ngemot informasi pendukung babagan gambar disk. Iki kalebu lokasi trek, organisasi data lan kabeh liya sing ora isi utama gambar. Duwe program tangan kanggo nggarap gambar, mbukak MDS ora angel.

Ngatasi masalah nyekel kertas ing printer

Printer duwe mekanisme khusus sing nyedhiyakake feed kertas otomatis nalika sampeyan miwiti nyetak dokumen. Sawetara kedhaftar sing ngadhepi masalah kasebut supaya sheet ora ditangkep. Iku disebabake ora mung dening fisik, nanging uga dening piranti lunak malfunctions peralatan. Sabanjure, kita bakal jelasake apa sing kudu dilakoni kanggo ngatasi masalah kasebut.

Carane tuku musik ing iTunes

ITunes minangka alat multifungsi sing alat kanggo ngatur piranti Apple ing komputer, media gabungan kanggo nyimpen macem-macem file (musik, video, aplikasi, lan liya-liyane), uga toko online sing bisa dituku musik lan file liyane. .

Carane flash iPhone

Re-flashing (utawa ndandani) iPhone minangka prosedur sing saben pangguna Apple kudu bisa nindakake. Ing ngisor iki kita bakal nemokake apa sampeyan mbutuhake, lan carane proses diluncurake. Yen kita ngomong babagan sumunar, lan ora mung ngreset iPhone menyang setelan pabrik, mung bisa diluncurake nggunakake iTunes.

Ngaktifake utawa mateni Windows 7 komponen

Sistem operasi Windows, kanthi tegas, ora kabeh homogen - saben unsur pihak katelu utawa sistem iku komponene. Définisi standar komponen Windows minangka tambahan, nganyari sing diinstal, utawa solusi pihak katelu sing mengaruhi fungsi sistem kasebut. Sawetara wong wis dipatèni minangka standar, supaya bisa ngaktifake elemen iki.