Artikel-Artikel Menarik 2019

Carane nyambungake Canon LBP2900 menyang komputer

Akeh wong sing nyambut gawe ing sekolah utawa sekolah kudu akses kanthi cetha kanggo nyithak dokumen. Bisa dadi file teks cilik utawa karya sing gedhe. Oalah, kanggo tujuan kasebut ora mbutuhake printer sing larang banget, model anggaran cukup Canon LBP2900. Nyambungake Canon LBP2900 menyang Komputer Printer sing gampang digunakake ora njamin yen pangguna ora kudu nyoba nginstal.

Waca Liyane

Recommended

Cara nggawe koreksi warna ing Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro minangka alat praktis sing ngidini sampeyan nggawe macem-macem manipulasi karo video. Salah sawijining ciri standar yaiku koreksi warna. Kanthi bantuan, sampeyan bisa ngganti werna, padhang, lan kejenuhan kabeh video utawa bagean saka sawijining individu. Artikel iki bakal ndeleng carane koreksi werna diterapake ing Adobe Premiere Pro.

Kita ngirim foto menyang Odnoklassniki karo Android-smartphone lan iPhone

Salah sawijining tumindak sing paling kerep dilakokake dening anggota jaringan sosial Odnoklassniki yaiku ngunggah foto menyang sumber. Artikel ngajokaken sawetara cara sing ngijini sampeyan ngunggah foto kanthi cepet lan gampang menyang situs web OK.RU, nduwe smartphone Android utawa iPhone ing pembuangan sampeyan. Cara nyimpen foto ing Odnoklassniki kanthi piranti Android-smartphone Piranti sing digunakake ing OS Android pisanane dilengkapi karo perangkat lunak minimal sing ngidini nggarap jaringan sosial, nanging sadurunge nerusake instruksi kanggo ndamel gambar ing Odnoklassniki, dianjurake nginstal aplikasi layanan resmi.

Kabeh babagan ReadyBoost

Teknologi ReadyBoost dirancang kanggo nyepetake komputer kanthi nggunakake drive flash utawa kertu memori (lan perangkat memori kilat liyane) minangka piranti caching lan pisanan dikenalke ing Windows Vista. Nanging, amarga sawetara wong nggunakake versi OS iki, aku bakal nulis nganggo referensi kanggo Windows 7 lan 8 (Nanging, ora ana bedane).

Tampilan gambar sing ora bener ing monitor komputer

Ester masalah: kabeh ana ing game, nanging ing sawijining dina kabeh diganti, tekstur dadi landhep lan gambar mulai ngeculake ing panggonan, sanajan AKU ora ngganti apa-apa saka game sadurunge, mung saka awal sing ana masalah. Wis diinstal ulang steam / firewood / Windows / PC di resiki, diganti setelan nvidia, setelan (sinkron vertikal, triple buffering), ngundhuh kayu bakar lawas kanggo nvidia (panginten ing masalah anyar) ngowahi kertu video, monitor.

Pindhahake baris menyang Microsoft Excel

Digunakake ing Excel, kadhangkala sampeyan bisa uga kudu nganggo swap ing panggonan. Ana pirang-pirang metode sing dibuktikake iki. Sawetara wong nindakake gerakan secara harfiah ing pirang-pirang klik, dene wong liya mbutuhake wektu akeh kanggo prosedur iki. Sayange, ora kabeh kedhaftar sing akrab karo kabeh opsi iki, lan mulane kadhangkala nglampahi akèh wektu ing prosedur sing bisa dilakokaké luwih cepet kanthi cara liya.

Kiriman Popular

Carane flash iPhone 4S

Piranti lunak, kalebu sistem operasi iOS, sing ngatur piranti-piranti seluler Apple, amarga pengaruh saka macem-macem faktor, lan mung liwat wektu, mbutuhake pangopènan kanggo operasi tanpa gangguan. Cara sing paling kardinal lan efektif kanggo ngilangi masalah sing wis kakumpul sajrone operasi karo iOS yaiku instal ulang sistem operasi iki.

Nggawe disk bootable karo Windows 7

Sadurunge sampeyan miwiti nggarap komputer, sampeyan kudu nginstal sistem operasi. Ing kasus iki, tanpa piranti instalasi ora bisa dilakoni. Sampeyan uga bakal mbantu miwiti PC ing kasus kesalahan kritis. Salah siji opsi kanggo piranti kuwi bisa dadi DVD. Ayo ngerteni carane nggawe instalasi utawa boot disk nganggo Windows 7.

Ngatasi masalah kanthi muter file ing Windows Media Player

Windows Media Player minangka cara sing trep lan prasaja kanggo muter file audio lan video. Iku ngidini sampeyan ngrungokake musik lan nonton film tanpa ngundhuh lan nginstal piranti lunak pihak katelu. Nanging, pemain iki bisa ngalami kesalahan amarga alesan macem-macem. Ing artikel iki kita bakal nyoba kanggo ngatasi salah sawijining masalah - ketidakmampuan kanggo muter sawetara file multimedia.

Cara nggoleki tembung sandi saka router sampeyan

Gangguan kaya mengkono bisa kelakon kanggo sapa waé. Ing memori manungsa, sayangé, ora sampurna, lan saiki pangguna lali sandhi saka dalane Wi-Fi. Prinsip, ora ana barang sing elek, piranti sing wis disambung karo jaringan nirkabel bakal disambung kanthi otomatis. Nanging apa sing kudu dilakoni yen sampeyan kudu mbukak akses menyang piranti anyar?

Tambah ons kanggo ngundhuh video ing Mozilla Firefox browser

Nggunakake browser Mozilla Firefox, sampeyan bisa nemokake konten sing ora ana kaetung sing bisa ditemokake menyang komputer sampeyan. Nanging yen video bisa diputer ing browser mung online, banjur download menyang komputer mung kanthi bantuan downloader tambahan khusus. Dina iki kita bakal ndeleng panyambungan populer lan efektif kanggo Mozilla Firefox browser, ngijini sampeyan ngundhuh video menyang komputer sing bisa deleng lan kokwaca kanthi online.

Cara nemokake wong ing jaringan sosial nggunakake Yandex

Nggunakake aplikasi People Yandex, sampeyan bisa nelusuri kanca, kenalan lan kolega ing jaringan sosial. Sampeyan takon apa ora biasa? Saben jaringan sosial nduweni mesin telusur dhewe kanthi paramèter sing cukup luas. Yandex Wong trep amarga bisa nggoleki telusuran bebarengan ing akeh jaringan, lan sampeyan mung kudu ngetik lan ngatur sapisan.

CutePDF Writer 3.2

CutePDF Writer minangka printer virtual gratis kanggo nggawe dokumen PDF saka sembarang aplikasi sing nduweni fungsi printing. Kalebu alat panyuntingan file online. Integrasi lan printing Kaya kasebut ing ndhuwur, program iki nyatakake printer virtual menyang sistem sing ngidini sampeyan nyimpen dokumen, log, lan informasi sing bisa diedit ing format PDF.

Pengaktifan lan penambahan game ing Asal

Senadyan kasunyatan manawa akeh game saka EA lan mitra bisa dibeli langsung saka Asal, ora kabeh kedhaftar nindakake mung sing. Nanging iki ora ateges produk kasebut ora perlu digandhengake karo akun sampeyan ing layanan iki. Kanggo nindakake iki, perlu kanggo nindakake sawetara tumindak. Pengaktifan game ing Asal Pengaktifan game ing Asal wis rampung kanthi ngetik kode khusus.

Carane ngresiki cookie ing Mozilla Firefox

Supaya Mozilla Firefox bisa nggawake karya sing produktif ing saindhenging kabeh wektu sing wis diinstal ing PC, langkah-langkah tartamtu kudu dijupuk kanthi periodik. Utamane, salah sijine yaiku ngresiki cookie. Cara kanggo ngresiki cookie ing Firefox Cookies ing Mozilla Firefox browser minangka file akumulatif sing ndadekake kanthi nyata proses proses surfing web.

Carane mbusak obyek Volumetrik saka Windows 10 Explorer

Salah sawijining pitakonan pisanan sing aku takon sawise release Windows 10 Fall Creators Update - folder apa "Volumetric Objects" ing "Iki Komputer" ing Explorer lan cara kanggo nyopot saka ing kono. Ing pandhuan singkat iki rinci bab carane mbusak folder "Objek Volumetri" saka panuduh, yen sampeyan ora perlu, lan paling kamungkinan, akeh wong ora bakal nggunakake.

Simple Run Blocker 1.3

Sawetara kedhaftar bisa nduweni akses menyang siji komputer bebarengan, lan saben wong bisa mbukak aplikasi tartamtu, yen iki ora diwatesi. Sampeyan bisa matesi iki kanthi bantuan program khusus sing bisa nglarang panggabungan aplikasi. Salah sijine sarana sederhana yaiku Simple Run Blocker.